lauantai 28. maaliskuuta 2015

Unisieppari

Tämän kertainen räpellys sai alkunsa kyllä melkoisesta aasinsillasta. Tuossa pari päivää sitten etsin kivaa ohjetta munakasrullan täytteeseen ja päädyin erään Lempi-nimisen nuoren blogiin. Samalla vilkaisin blogin kategorioita ja niistä yksi pisti silmään yllättäen: Unisiepparit. Ja siitä se sitten lähti. Munakasrullista unisieppareihin. Lempillä oli todella mahtavat ohjeet unisiepparin tekoon ja heti perjantaina piti käväistä Sinellissä hakemassa tarvikkeita omaan kokeiluun.

Siepparin askartelussa oikaisin pari mutkaa, esimerkiksi unisiepparin kehikkoa en vääntänyt itse rautalangasta (Hihii... Ope-huumori iskee pintaan.) vaan ostin valmiin metallikehikon, jonka päällystin mokkanahkajäljitelmästä tehdyllä nauhalla.

Valmis sieppari on ensimmäiseksi tekeleeksi ihan kivan näköinen, mutta jostain syystä en pääse yli siitä, että nuo höyhenet näyttää... No, jotenkin epäilyttäviltä. Seuraavaan versioon kokeilen kyllä mustia lankoja valkoisten sijaan, nuo valkoiset eivät oikein tule esiin vaaleaa seinää vasten.

3 kommenttia:

 1. IHANA! Itelläki ois jo materiaalit samanmoiseen projektiin valmiina, mutta en vaan ole päässyt vielä alkuunkaan. Ehkä sitten keväämmällä.

  VastaaPoista
 2. Voi että miten kiva oli kuulla että pidit ohjeesta, ja että se sai aikaan tällaisen inspiraation. Siepparistasi tuli todella upea! Lankaosuus on hirmu kaunis ja symmetrinen, ja sieppari ihan kokonaisuudessaan sellainen harmoninen. Minä kyllä tykkään tosi paljon noista höyhennipuista, ne on sellaiset kivan eläväiset :) Eikun siis vaan seuraavaa siepparia kehiin! ;D

  ps. Saanko laittaa blogiini linkin tästä siepparistasi, kun teen seuraavan unisieppariaiheisen postauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helppoa ja kivaa on kyllä tehdä näitä sieppareita, kun on löytänyt hyvän ohjeen. Erityisen kätevä oli videosi lankojen pujottelemisesta. Nyt on jo toinen valmiina, vähän tyttömäisempi versio vaaleanpunaisilla langoilla ja höyhenillä.
   Ja toki saa siepparini linkittää blogiisi.

   Poista